Weboldal és Webshop fejlesztés

Hogyan dolgozunk?

Agilitás, nem csak a cégtáblánkon. 

A csapatról

Cégünk friss, azonban nem tudjuk magunk a startup divatos hullámára felültetni, hiszen minden munkatársunk legalább öt – tíz éve van jelen a piacon, valamint nincs tervben egy multi céggel való akvizíciója sem. Cégünk, de még inkább egyéni filozófiánk, hogy első az elégedett ügyfél. Hisszük és hangosan valljuk is, hogy hosszú távon fenntartható, sikeres csapatot csak sikeres együttműködéssel lehet biztosítani. Fontos számunkra, hogy az e-kereskedelmi piacon 360 fokos szolgáltatást nyújthassunk azoknak, akikkel együtt dolgozunk. A szokásos frontend, backend fejlesztőkön túl dedikált product ownert és SEO szakembert jelölünk ki a projektre, de igény esetén PPC és marketing szakembereket is tudunk biztosítani.
Ecommsolvers dev

ELSŐ TALÁLKOZÁSKOR

Egy laza hangulatú megbeszélésbe bújtatott komoly felmérést készítünk az igényeidről, terveidről, az üzletedről és ezekhez mérten fogunk megoldásokat ajánlani. Ajánlunk e-kereskedelmi platformot és hozzá illő megvalósító csapatot. Nem beszélünk rá feleslegesen a legprofesszinálisabb megoldásokra, nem hajszolunk felesleges pénzköltésbe.
Nem zöld mezős projekt esetén egy teljes kód-, adatbázis-, SEO- és UX / UI auditot végzünk, melyhez szükségünk lesz teljes hozzáférésre. Természetesen előtte aláírjuk a titoktartásit 😉

PROJEKT INDíTÁS

Az összeállított auditot elküldjük számodra és persze érthető nyelven el is mondjuk, illetve megoldási javaslatokkal is segítünk – pro és kontra érveket is adunk. Megismered a Product Owneredet, aki segíteni fog neked a sokszor bonyolultnak tűnő e-kereskedelmi és webes világban eligazodni, érvényesíti az érdekeidet a fejlesztőknél. Megegyezünk a projekt legfontosabb sarokköveiről – mit, mikorra, miből.
Megismered a munkafolyamatainkat, hiszen mi nem csak a cégtáblára tűztük ki az agilitást, kifelé is transzparensen dolgozunk. Megmutatjuk neked az általunk használt Atlassian rendszereket, hogy percről percre lásd mi készül éppen. Kialakítjuk a teszt környezetet, hogy ne csak kártyákon keresztül lásd a projekt haladását.

Ecommsolvers presentation

HOGYAN FEJLESZTÜNK

Kanban board-on figyelheted, hogy miként halad a fejlesztés, és bele is szólhatsz. Új kártyát készíthetsz, véleményezheted a fejlesztéseket, sőt, ha nem értesz valamit, bizonytalan vagy, csak a PO-dat kell keresned.
Agilis ninja csapat vagyunk, szabványosan fejlesztünk. Örülj neki, mert ha valaki elmegy nyaralni, akkor át tudja venni a feladatot egy másik csapattagunk. Törekszünk rá, hogy a fejlesztési folyamatban csak Te legyél nélkülözhetetlen.
Célokat definiálunk, nem specifikációt írunk, a feladatokat kártyákra vezetjük, azokra fejlesztési időt becsülünk. Ezek alapján Te is könnyen látod az utakat és könnyebben tudsz választani, dönteni. Nem tud a fejlesztés hiretelen kicsúszni a pénzügyi- és idő keretből, a folyamatos kontroll Nálad van! Gyorsan tudunk reagálni a piaci változásokra, nem szolgaian követjük és mereven ragaszkodunk a több hete leírtakhoz.
A fejlesztéseket csak kód audit után engedjük át Neked tesztelésre. A webshopod sebességét és más paramétereit egzakt mérőszámokkal igazoljuk.

MI TÖRTÉNIK AZ ÉLESÍTÉS UTÁN

Igyekszünk üzletileg marginális időszakban túlesni az élesítés stresszes proceduráján. Elvégezzük a szükséges éles környezet beállításait, véglegesítéseit, és nem engedjük el a kezed. Nyugodtan tudsz tőlünk kérdezni, még ha nincs is élő szerződésünk.
Szerintünk a sikeres vállalkozás egyik záloga a folyamatos megújulás, fejlődés. Van lehetőséged további támogatásra, ennek keretében újabb feladatokat oldunk meg, hasonlóan az eddigi folyamatokhoz. Biztonsági frissítések, új termékek, új partnerek beemelése és még megannyi kihívás jöhet szembe. Mi megbírkozunk vele.
Support szerződés keretében megállapodunk egy havi óraszámban, melyben a rendelkezésedre állunk és elvégezzük a fejlesztéseket, akárcsak a fejlesztési időszakban. Ekkor is minden feladatra számolunk fejlesztési időt és a Te elfogadásod után végezzük csak el, a kontroll továbbra is Nálad van.
Minden esetben tartunk egy visszatekintést, ahol a menedzsment, a fejlesztők kommunikációját, probléma megoldást és ezáltal az egész céges működésünket kielemezzük. Megkeressük, azonosítjuk a fejlesztési pontjainkat és javítani próbálunk rajta. Külön öröm számunkra, ha ebben Te is partner tudsz lenni.

Ecommsolvers methods

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot