Sziasztok,

mi egy elhivatott szakemberekből álló csapat vagyunk, akik E-kereskedelmi projektekre specializálódtak, ezért ebben a témakörben teljes spektrumú kiszolgálást tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Elsősorban tanácsadással, auditokkal, webshop fejlesztéssel és szupporttal foglalkozunk, de fejlesztettünk saját törzsvásárlói rendszert is. Magento, Woocommerce  webshop motoron működő projektekkel foglalkozunk. Az egészen kis projektektől kezdve a nagy, vagy akár több ezer órás webáruház készítéséig vállalunk projekteket

Jelenleg a csapat 11 fő és az alábbi kompetenciák vannak jelen:

Created with Lunacy

Business analyst (üzleti elemző)

Created with Lunacy

Product Owner (projektfelelős)

Created with Lunacy

Architekt (szoftver architekt)

Created with Lunacy

Frontend fejlesztő

Created with Lunacy

Backend fejlesztő

Created with Lunacy

UX/UI designer

Created with Lunacy

SEO expert

Created with Lunacy

PPC specialista

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?!

A legjobb megoldást keressük meg neked

Mi nem egyetlen rendszerben gondolkodunk elvakultan. Korábbi munkáink kapcsán pontosan ismerjük az egyes webáruház rendszerek előnyeit és hátrányait.  Mielőtt munkához látunk átbeszéljük az igényeid, távlati terveid és elmondjuk melyik webshop motorral, milyen kiegészítő megoldásokkal éri meg felépíteni a webáruházad. Nem erőltetjük rád a Magento komplex rendszerét, ha úgy látjuk, hogy nem az a Te megoldásod és például jobban találkozik vállalkozásod igényeivel egy Woocommerce webshop motor. Nem fejlesztünk olyan elemet, amire létezik optimális és már bevált megvásárolható megoldás. Ebben az esetben segítünk modulok, pluginok kiválasztásában és üzembe helyezzük, testreszabjuk. De fordítva is igaz: pl. ha piaci sikereid eredményeképpen már SAP-t vagy más vállalatirányítási rendszer kell hogy bevezess, akkor megoldjuk annak integrációját is a webáruházadba.

Ecommsolvers meeting

Tapasztalt és elhivatott jedik vagyunk

A csapatunkban mindenki senior a maga területén, így nincsenek felesleges körök a fejlesztések folyamán. Rutinos fejlesztőink révén csak magas színvonalú és ellenőrzött munkát, több körben tesztelt fejlesztéseket adunk ki a kezünkből. Aki dolgozott juniorokkal az pontosan tudja, miről beszélek, aki nem, az próbálja ki, és utána várjuk tárt karokkal. Viszont NE nekem higgy, hanem saját magadnak, keress meg minket, találkozzunk és utána döntsd el, hogy akarsz e velünk dolgozni. Mivel az első konzultáció ingyenes, nincs mit veszítened.

GYORSAN REAGÁLUNK

Ha beütött a baj és ügyfelünk vagy, szupport szerződés keretében 24 órán belül elkezdünk foglalkozni a hibával, problémával. Tapasztalataink alapján mi 10 percen belül reagálunk és elkezdünk a megoldáson dolgozni.

Ecommsolvers developers

ÁTLÁTHATÓVÁ TESSZÜK A PROJEKTEKET

Ahogy elkezdtünk együtt dolgozni, hozzáférést kapsz a projekt boardra, ahol nyomon követheted, hogy milyen feladatok vannak, azok hol tartanak, és egyből értesülsz arról is, ha a Te döntésedre várunk valamivel kapcsolatban. Ezen a felületen feladatokat is adhatsz, priorizálhatsz, határidőket állíthatsz nekünk, természetesen a projektmanagerrel egyeztetve.

HATÁRIDŐRE SZÁLLÍTUNK

Webshop készítésben jártas emberek tudják, hogy ez elég komplex feladat, főleg ha más csapatokkal együtt kell dolgozni, vagy házon belül nincs e-commerce manager. A legtöbb projekt csúszni szokott és nem feltétlenül a fejlesztő team hibája miatt, hanem ebben az üzletágban sajnos ez a jellemző világszerte. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, neked is fel kell készülni „házon belül” erre a feladatra. Mi abban tudunk segíteni, hogy felkészítjük a céged, hogy mi fog várni rátok a közös projektben, nem mismásoljuk el a lehetséges akadályokat, hanem közöljük veled az elején. A határidőkre kötbért vállalunk minden zöldmezős projekt esetén.

Ecommsolvers presentation

ÁRAINK VONZÓAK

A „fekete leves” részre kíváncsiak legtöbben Magyarországon, mert valljuk be őszintén árérzékeny piac van itthon, és sokan csak ez alapján választanak fejlesztő csapatot. Az áraink a piacon a szabadúszó fejlesztő és a legnagyobb fejlesztő cégek között van félúton. DE, fontos hangsúlyoznom, hogy akkor vagyunk neked megfelelő választás, ha egy szabadúszó neked és a webáruházadnak már kevés, de a drága  fejlesztő cégeket nem akarod/tudod megfizetni, vagy a fejlesztési módszertanuk miatt lassúnak tűnnek.

NEM ENGEDJÜK EL A KEZED

Webáruházad fejlesztését követően is számíthatsz a segítségünkre. Megtanítunk használni az adminisztrációs felületet, szupportot biztosítunk számodra, és szívesen karbantartjuk az oldalad, ha igényled. Meg persze fejlesztünk újabb igényeid szerint, mert fejleszteni szeretünk a legjobban!

Ecommsolvers business

AKIK SZERETNEK MINKET

Nincsenek illúzióink, tökéletes fejlesztő csapat nem létezik, hiszen ez teljesen szubjektív dolog. Azok az ügyfelek értékelnek igazán bennünket akik már legalább egyszer „megszívták” valakikkel és eltört a projekt. A tapasztaltabb e-kereskedők tudják, mit akarnak és szintet akarnak ugrani az online értékesítésben. Tudják, milyen előnyei vannak, ha egy elhivatott csapat dolgozik a webshopján és nem egy szabadúszó. Sok projektünk van, ahol együtt dolgozik a csapatban mindenki, designer, Projekt manager / PO, frontend fejlesztő, backend fejlesztő, SEO szakember, PPC szakember és természetesen az ügyfél.

360 FOKOS SZOLGÁLTATÁST NYÚJTUNK

Mi nem csak webshopodat fejlesztjük! Igény szerint segítünk a teljes online branded építésében. Az ország legjobb SEO-, webes ergonómiai-, akadálymentesítési-, PPC szakembereivel kiváló kapcsolataink vannak. Nem csak a hozzád legjobban illő e-kereskedelmi platformot készítjük Neked, de további növekedésedet is az igényeidhez mérten tudjuk támogatni.

Ha szimpatikus volt a rövid ámbár őszinte bemutatkozónk, írj vagy hívj minket és találkozzunk.

Hegyi Károly
Alapító
Hegyi Károly

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot