Az Ecommsolvers kifejezetten a Magento 2 platformhoz fejleszt modulokat, amelyek segítségével a webshopok működése és funkcionalitása jelentősen javítható. A modulok különféle igényeket szolgálnak ki, beleértve a fizetési lehetőségek bővítését, a szállítási opciók testreszabását, az ügyfélszolgálat hatékonyságának növelését, valamint az analitikai eszközök integrálását.

Ezek a modulok nemcsak a felhasználói élményt teszik gördülékenyebbé, hanem hozzájárulnak a webshopok hatékonyabb működéséhez is.

Csomagszállítással kapcsolatos modulok

Az MPL (Posta) házhozszállítás modul egy új szállítási módot hoz létre, amelyben tetszőlegesen beállítható a súly szerinti szállítási költség.

A Magento 2 MPL (Posta) PostaPont és Csomagautomata modul a pénztár oldalon térképes és/vagy szabadszavas keresőmező segítségével lehetővé teszi a vásárló számára az MPL átvételi pontok kiválasztását. A modul egy új szállítási módot hoz létre, amelyhez egyedi szállítási díj állítható be.

A modulban beállíthatók többek között az alábbi funkciók:

  • Listázandó átvételi pont típusok (Trendmaker, Mediamarkt, Egyéni partnerek, Coop, Csomagautomata, MOL kutak, PostaPont)
  • Google Maps API kulcs
  • “Hol vagyok” funkció (engedélyezhető)
  • Szabad szavas keresés (engedélyezhető)

Az MPL export extension modul az MPL rendszerébe importálható csv típusú export fájl létrehozására alkalmas a kijelölt rendelésekből. (A csv formátum tulajdonképpen egy egyszerűsített táblázat, egy szöveges adattárolási forma. A rövidítés az angol Comma-Separated Values (vesszővel elválasztott értékek) elnevezésből ered.)

A GLS szállítás modul teljeskörű integrációt biztosít a GLS MyGLS API szolgáltatásához.

Főbb funkciói:

  • GLS házhozszállítás és GLS csomagpont szállítási mód létrehozása
  • GLS csomagpontok lekérdezése és térképes megjelenítése checkout oldalon
  • Eltérő szállítási költség beállítási lehetőség GLS kiszállítás és GLS csomagpont esetén rendelések feladása MyGLS-nek a Magento shipping műveletére építve
  • Tömeges (bulk operation) vagy egyéni rendelés feladás Magento adminból
  • GLS-től válaszként visszaérkező cimkék nyomtatási lehetősége Magento adminból
  • Az admin felületről beállítható, hogy milyen rendelés státuszt kapjon a rendelés a GLS-be történő beküldést követően
  • Rendelések csv export / import lehetősége

 

A Pick Pack Pont integrációs modul lehetővé teszi, hogy az ezen szállítási móddal leadott megrendelések adatai bekerüljenek a Lapker rendszerébe és a szállításhoz szükséges szállítólevél és címke is elkészülhessen.

A Foxpost szállítási mód integrációs modul főbb funkciói:

  • A modul létrehoz egy Foxpost szállítási módot, amely adminból engedélyezhető.
  • A szállítási módnál meghatározhatóak az elnevezés, szállítás módja, szállítási költség és az elérhető országok listája.
  • A modul lekérdezi a csomagpontok listáját, amelyből a checkouton egy szűrhető lista mező formájában kiválaszthatja a vásárló a kívánt kiszállítási csomagautomatát.
  • Foxpost szállítási módot választó rendelések feladása Foxpost felé.
 
Fizetési módokkal kapcsolatos modulok

Fontos, hogy Magento 2 webáruházakban a felhasználók az ország legismertebb és legbiztonságosabb bankjain keresztül bankkártyás fizetési lehetőséget vehessenek igénybe. Az azonnali bankkártyás fizetés nemcsak kényelmet biztosít, hanem jelentősen növeli a konverziót is. Ennek hiánya a legtöbb szegmensben kimutathatóan csökkenti az eladásokat.

A K&H bankkártyás fizetési modul segítségével a vásárló az átirányított felületen, a pénzintézet bakkártyás tranzakció oldalán fizetni tud bankkártyájával úgy, hogy biztonságos környezetben megadja a tranzakció kiegyenlítéséhez szükséges bankkártya adatokat. Sikeres fizetést követően a vásárló visszajut a webáruházba, amely pedig megkapja és eltárolja a tranzakciós adatokat.

A Barion bankkártyás fizetési modul lehetővé teszi a fizetési mód megjelenítését a checkouton és az átirányítást a Barion fizetési felületre, valamint a fizetés sikerességétől függően eltérő rendelési státuszok beállítását (pending payment, processing).

Készletnyilvántartással, ügyvitellel kapcsolatos modulok

A Unit4, illetve a Smart Front nevű modul lehetővé teszi a webáruházak számára a készlet szinkronizálását, a vevőadatok szinkronizálását, a rendelések feladását, a rendelés státuszainak követését és a hűségpontok szinkronizálását, ezáltal javítva a webshopok működésének hatékonyságát és a felhasználói élményt.

Az Okos Ügyvitel modul segítségével biztosítható az admin felületen meghatározott státuszú rendelések feltöltése ERP-be a Magento ship funkciójára kötve, a sikeresen feladott rendelések státuszának frissítése, a változáskövető készletfrissítés ütemezetten vagy ERP-ből kezdeményezve, a többes raktárkezelés lehetősége és az árak frissítése ERP-ből.

A Magento 2 bővített hírlevél feliratkozási modul kibővíti az alap hírlevél feliratkozás űrlapot a jogszabályi előírásoknak megfelelően vezetéknév és keresztnév mezőkkel. Funkciók:

  • Modul ki- és bekapcsolási lehetőség
  • Vezetéknév és keresztnév egy vagy különálló mezőben való megjelenítési lehetősége
  • Tetszőleges, adminból szerkeszthető felíratú checkbox mező, amelynek elfogadása kötelező az űrlap elküldéséhez (az adatvédelmi szabályzat elfogadásához)

A Számlázz.hu modul teljeskörű integrációt biztosít a szamlazz.hu Szamla Agent szolgáltatásához.

A modul főbb funkciói:

  • rendelés alapján új számla generálása automatikusan vagy manuálisan (admin felületről fizetési módonként beállítható),
  • díjbekérő generálása,
  • díjbekérő alapján számla generálása,
  • számla sztornózása,
  • számla PDF dokumentumok lekérdezése és mentése a rendelésekhez.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben Magento 2 webáruház fejlesztési igénye van, illetve bármilyen kiegészítő modulra van szüksége vagy ezekkel kapcsolatos kérdést szeretne feltenni! Az Ecommsolvers várja hívást, megkerését.

Kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot